categories

Thursday, February 17, 2011

google adsense yeni arayuz

Yeni Arayüz Çarşambaları: Birden fazla tarih aralığındaki performansı karşılaştırın ve arama yapın


Hiç reklam birimlerinizden birini test edip test öncesi ve sonrası performansını daha kolay karşılaştırabilmeyi istediğiniz oldu mu? Hesabınızda bir reklam birimi oluşturup kaydettiyseniz artık reklam birimleri raporunuzda bunu yapmanın kolay bir yolunu bulacaksınız.

"Performans Raporları" sekmesine gidin ve "Reklam birimleri" raporunu seçerek başlayın (gezinme çubuğunda, "Güne göre tüm hesap" altında bulunur).
Güncellediğiniz bir reklam biriminin adını aratın ve seçin. Üst köşede yer alan tarih aralığı kutusunu açın ve iki hafta gibi testinizden önceki bir tarih aralığını belirleyin. "Diğer tarihlerle karşılaştır" kutusunu işaretleyin ve reklam biriminizde değişiklik yaptığınız tarihten sonrası için benzer bir tarih aralığı belirleyin.


Bu işlemden sonra grafikte her iki tarih aralığında reklam biriminizin performansını göreceksiniz. Radyo düğmelerini kullanarak grafik üzerindeki metrikleri açıp kapatabilir ve bu şekilde görmek istediğiniz TO, BGBG ve diğer metrikleri inceleyebilirsiniz.

Şimdi deneyin! Yeni arayüze giderek Performans Raporları sekmesini ve Güne Göre Tüm Hesap seçeneğini tıklayıp ek seçeneklerden reklam birimlerini seçin.

No comments:

Post a Comment